1. Inici
  2. EDP San Fermín Marathon
EDP Bilbao Night Marathon

17 DE JUNY DE 2017

EDP San Fermín Marathon
amb tota la teva energia

EDP San Fermín Marathon 17 de juny de 2017

¡Va a per el teu dorsal, no t'ho pots perdre!

Sortegem 50 dorsals per a clients i si et fas client EDP entre l'1 de gener i el 25 de juny, et reemborsarem l'import del teu dorsal.

Data límit de participació clients: 14/05/2017
Data límit de participació nous clients: 24/06/2017

GUANYADORS

Bases de la promoció

Informació

Un circuit més pla, urbà i ràpid. Aquesta serà la novetat principal que presentem en el IV EDP San Fermín Marathon, una prova que tindrà lloc durant la tarda-nit del dissabte 17 de juny de 2017 a Pamplona. La que és l'única marató sobre asfalt –i trams de llamborda– del calendari navarrès rebaixa l’exigència física d'anys anteriors, però manté la seva filosofia festiva, popular i de cuidar al màxim el tracte al corredor, a qui proporciona nombrosos serveis.

Recorregut

La prova tindrà la sortida en la cèntrica pl. del Castillo i la meta se situarà a l'interior de la pl. de Toros, però el recorregut variarà enguany per, sense descendir de l'altiplà on s'ubica la major part de la ciutat, seguir algunes de les seves avingudes principals. Així, també visitarem dos dels pulmons verds principals de la capital navarresa (el parc de La Taconera i Vuelta del Castillo), sense perdre l'essència i l'ambient especial que dóna el pas també per punts emblemàtics del barri antic (c. Chapitela i Mercaderes, pl. del Ayuntamiento, c. del Carmen, mirador del Caballo Blanco, c. Curia, p. Sarasate…).

EDP San Fermín Marathon

Veure recorregut complet

Vídeo Promocional

© Copyright 2017 EDP